Το Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού & Λαογραφικού Συλλόγου κάτω Συνοικιών Μεγαλόχαρης Άρτας καλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου στη κοπή της πίτας.

Αφορμή για να συναντηθούμε είναι η κοπή της βασιλόπιτας που θα γίνει το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013 στις 9 το βράδυ στην αίθουσα του συλλόγου, Κεραμεικού 23 α’ όροφος Αθήνα. Θα γλεντήσουμε και θα χορέψουμε με παραδοσιακά τραγούδια απολαμβάνοντας άφθονο κρασί  και νόστιμους μεζέδες (προσφορά του συλλόγου).

Ολοκληρώθηκαν οι παραδοσιακές εκδηλώσεις του συλλόγου μας για τον εορτασμό της Γεννήσεως της Θεοτόκου στο «Μοναστήρι» της Μεγαλόχαρης.

ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Τη Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012  οι εκλεγμένοι  ήρθαν σε σώμα για την εκλογή του προεδρείου.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΠΗΓΙΩΤΩΝ ΑΡΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΣΕΛΤΣΟΥ - ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΑΡΤΑΣ 23-8-2012
 
Η Αδελφότητα Πηγιωτών Άρτας σας προσκαλεί   στις εκδηλώσεις μνήμης  της θυσίας των Σουλιωτών που θα γίνουν στον ιερό χώρο της  Μονής Σέλτσου  στις Πηγές – Άρτας, -Ιστορική έδρα του  δήμου Γ. Καραϊσκάκη - στις   23 Αυγούστου    2012  ώρα  10.00.
 
Το Ανατολικό Τόξο του Ηπειρώτη Νίκου Παπακώστα στο Χαλάνδρι

ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 ΩΡΑ 21:30


ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ *
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΤΟΞΟ
Με τον
ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΣΗ

Συμμετέχουν
ΝΑΝΤΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
ΛΥΔΙΑ ΣΕΡΒΟΥ
ΚΩΣΤΑΣ ΞΥΛΑΣ

και η ορχήστρα διαχρονικής μουσικής CANTO MEDITERRANEO
Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Ρεματιάς την Πέμπτη 12 Ιουλίου2012 στις 21:30 επαναλαμβάνεται η συγκλονιστική παράσταση ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΤΟΞΟ του Χαλανδραίου συνθέτη και ποιητή Νίκου Παπακώστα. Την οργάνωση έχει αναλάβει η Πολιτιστική Δράση της Ένωσης Μουσικοσυνθετών και Στιχουργών Ελλάδας ΕΜΣΕ.
Η παράσταση είναι ένα μουσικό ταξίδι στο χώρο και στο χρόνο, που ξεκινά από την Πόλη και καταλήγει στην Ήπειρο με ενδιάμεσους σταθμούς τη Σμύρνη , το Αιγαίο και την Κρήτη. Παράλληλα θα εκτελεστούν αποσπάσματα από τα έργα του συνθέτη, που γνώρισαν διεθνή αποδοχή όπως ΒΑΛΚΑΝ , ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ κλπ Η παράσταση, θα περιλαμβάνει τραγούδια των πιο πάνω περιοχών και αφορούν στην χρονική περίοδο από τον 13ο μέχρι τον 19ο αιώνα.

You are here: Home Αρχείο άρθρων Γενικά Ειδήσεις-Πληροφορίες