ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΑ ΜΗΛΙΑΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ

 Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε χθές στα Μηλιανά. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά εκδηλώθηκε στις 7.30 το απόγευμα στον οικισμό Λαυρεντζέικα. Επί τόπου έφτασαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και με την βοήθεια κατοίκων της περιοχής προσπαθούσαν να ελέγξουν τη φωτιά καθώς η κατάσταση είναι δύσκολη από τη στιγμή που στην περιοχή υπάρχουν σπίτια.
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση στις 23:15 χθες βράδυ ο αέρας είχε κοπάσει και στο σημείο παρέμειναν 3 πυροσβεστικά οχήματα, έτοιμα να επέμβουν σε περίπτωση αναζωπύρωσης.

 

Νεότερη ενημέρωση 11:15 Η φωτιά συνεχίζει να καίει δάσος, (ευτυχώς μακριά από κατοικημένη περιοχή). Σε ετοιμότητα παραμένουν 5 πυροσβεστικά οχήματα, αλλά δεν μπορούν να επέμβουν γιατί η περιοχή είναι δύσβατη. Κατά την διάρκεια της νύχτας ο άνεμος σταμάτησε, τώρα όμως άρχισε πάλι να φυσάει. Η μόνη λύση είναι τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης τα οποία δεν έρχονται.

 

Φωτιά στα Μηλιανά

Νεότερη ενημέρωση 01:15 Η πυρκαγιά τελικά έσβησε. Υπήρξε μια καινούργια πυρκαγιά σε ένα χωράφι η οποία κατασβέστηκε αμέσως από τις Πυροσβεστικές δυνάμεις που ήταν παρούσες.

 

Νεότερη ενημέρωση 19-9-2011 ώρα 13.10

Μία νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 13:10 σε δασική έκταση

πάλι στα  Μηλιανά. Το έργο της Πυροσβεστικής καθίσταται δύσκολο, καθώς η φωτιά βρίσκεται σε δύσβατο σημείο.
Επί τόπου επιχειρούν δέκα πυροσβέστες με πέντε οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα και ένα αεροσκάφος.

 

Τελικά η φωτιά έσβησε!

Για περισσότερες πληροφορίες, βίντεο και φωτογραφίες απ' τη καταστροφική πυρκαγιά επισκεφθείτε τα blog Αστροχώρι Άρτας & Ραδοβύζι Άρτας.

You are here: Home Γενικά Ειδήσεις-Πληροφορίες ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΑ ΜΗΛΙΑΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ