ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

19ης Μαρτίου 2017

 

 ΟΜΟΦΩΝΑ

 

1, 2)  Ενέκρινε η Γενική Συνέλευση τα πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς επίσης τον Οικονομικό Απολογισμό και Προϋπολογισμό απαλλάσσοντας από κάθε ευθύνη τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου .

 

3) Εξέλεξε τριμελή επιτροπή αποτελούμενη από τους: α) Κωνσταντίνο Μαρίνη, β) Παναγιώτη Ρούσσα και γ) Θεμιστοκλή Ζαγκαβιέρο, με σκοπό και αρμοδιότητα την διερεύνηση και συλλογή σχετικών αποφάσεων και εγγράφων που αφορούν τη δημιουργία Αιολικού Πάρκου, στην θέση «Γεραμπή»  καθώς επίσης τη σύγκλιση Γενικών Συνελεύσεων και ενημέρωσης των κατοίκων των Κάτων Συνοικιών και όχι μόνο.

 

4) Αποφάσισε να διαμορφωθεί ο υπάρχων Δημοτικός χώρος πέρα από το αυλάκι στη θέση Μοναστήρι, να «ισιώσει» και να κατασκευαστεί σκέπαστρο προς εξυπηρέτηση όλων των εκδηλώσεων προβαίνοντας προς το σκοπό αυτό στην αναζήτηση προσφορών και χορηγιών.

 

5) Σχετικά με τη διαμόρφωση του χώρου στάθμευσης α) να διερευνήσει το Δ.Σ. τη δυνατότητα για παραχώρηση χώρου στάθμευσης, κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων, στο χώρο κάτωθεν της στέρνας, στο λεγόμενο Περιβόλι του Παππά,  β) την επέκταση του ήδη υπάρχοντος χώρου στάθμευσης προς το βόρειό του σύνορο και γ) τη δημιουργία Η (ελικοδρόμιο) στο υπάρχων χώρο στάθμευσης.

 

6)  Αποφάσισε την πραγματοποίηση εκδρομής κατά τον μήνα Μάϊο με συνδρομή ελάχιστου ποσού των συμμετεχόντων

7) Αποφάσισε την πραγματοποίηση ξενάγησης στο μουσείο Ακρόπολης μετά τις εορτές του Πάσχα και

 

8)  Αποφάσισε την πραγματοποίηση μουσικής εκδήλωσης στις 24 Μαρτίου ημέρα Παρασκευή, σε μαγαζί στο Βοτανικό, (Ωραίος Βοτανικός, Καστοριάς αρ. 21) όπου θα συνδράμει μουσικά ο συγχωριανός μας Ευάγγελος  Μανταράκης.