ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΗ  ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Κατά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 06/04/2014, εξελέγησαν οι κάτωθι για το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου μας, που συγκροτήθηκε σε σώμα στις 27/04/2014 ως εξής:

 


1.      Πρόεδρος: Τόλης Χρήστος του Θωμά

2.      Αντιπρόεδρος: Κολοβός Βασίλειος του Νικολάου

3.      Γενικός Γραμματέας: Γιάχος Νικόλαος του Θεοφάνη

4.      Ταμίας: Ζαγκαβιέρος Θεμιστοκλής του Νικολάου

5.      Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Τσιαμπά Δήμητρα του Λάμπρου

6.      Μέλος Α’: Ζούμπος Κωνσταντίνος του Νικολάου

7.      Μέλος Β’: Γιάχου Ελένη του Αθανασίου

 

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

 

Α’ Τσουβέλας Ιωάννης (Ιερέας) του Λαζάρου

 

Β’ Ζούμπος Θεοχάρης του Γεωργίου

 

 

 

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

1.      Τσουβέλας Δημήτριος του Θεοδώρου

2.      Τσιαμπά Κωνσταντίνα (Ντίνα) του Ευαγγέλου

3.      Χοβαρδάς Άγγελος του Θεοδώρου

 

 Επίσης, σε συνεδρίαση του Δ.Σ, αποφασίσθηκαν ομόφωνα:

 

α) Στα πλαίσια της συνεργασίας και της αλληλεγγύης σε  επίπεδο Συλλόγων, η συμμετοχή μας, αν αυτό είναι δυνατό, όσων περισσοτέρων μελών και φίλων στην αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί από το Σύλλογο Μεσοπυργιωτών Άρτας στο χωριό τους, στις 08/06/2014.

 

β) Η πραγματοποίηση από το Σύλλογό μας, μονοήμερης εκδρομής για τις 29/06/2014 , στο Ναύπλιο. Καφέ στην πλατεία Συντάγματος, μερική ξενάγηση και για μπανάκι εκεί κοντά. Απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίησή της η συμμετοχή των περισσοτέρων από εμάς, αν όχι όλων. Δηλώσεις συμμετοχής απαραιτήτως μέχρι 20-06-2014 για την οργάνωση των πούλμαν. (και μη ξεχάσετε τα μπανιερά σας).

 

γ) Παράδοση μαθημάτων παραδοσιακών χορών, για τη διάσωση και διάδοση αυτών, από την Αριστούλα Χρήστου Τόλη, στην αίθουσα του Συλλόγου στην Αθήνα, (και αν δοθεί ευκαιρία κι αλλού), επί της οδού Κεραμεικού 23, αρχής γινομένης στις 20 Ιουνίου και ώρα 19.30. Μικρούς μεγάλους σας περιμένουμε (τα πανηγύρια έρχονται..)

 

δ) Πραγματοποίηση βραδιάς νεολαίας μέσα Αυγούστου στο χώρο του Μοναστηριού, είτε σε μορφή πάρτι με DJ, είτε ζωντανής μουσικής με προτιμητέα μουσικά σχήματα απαρτιζόμενα από μέλη-συνδημότες και φίλους αυτών, κάτι που θα αποφασιστεί εκείνες τις μέρες ανάλογα με το δυναμικό.

 

ε) Το «άνοιγμα» των κτιρίων του Συλλόγου στην Αθήνα και στο χώρο του Μοναστηριού, προς όλα τα μέλη-συνδημότες και φίλους αυτών, για πραγματοποίηση διαφόρων πολιτιστικών εκδηλώσεων, συζητήσεων, εκθέσεων, δρώμενων, προώθηση τοπικών προϊόντων και οτιδήποτε προάγει τις προσπάθειες αυτές.

 

     Να τονίσουμε  εδώ, Συγγενείς , φίλες και φίλοι, τη μεγάλη διάθεση για προσφορά που υπάρχει από το προεδρείο, αλλά τίποτα  απ’ ότι κι αν αποφασιστεί, δε θα είναι πραγματοποιήσιμο χωρίς τη δική σας συμμετοχή και διάθεση. Και για το σκοπό αυτό θα είμαστε στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε θέμα- προβληματισμό και κριτική, σε προσωπικό  ή Συλλογικό  επίπεδο. Οι καιροί είναι δύσκολοι και η ανάγκη για αλληλεγγύη και σύμπραξη εντονότατη.

 

      Τα συλλυπητήρια  μας, επίσης,  στο Νίκο Γιάχο και όλους τους συγγενείς για την απώλεια της μητέρας του.

 

Το Δ.Σ.

 

 

You are here: Home Γενικά ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ