ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ο Σύλλογος Κ. Σ. Μεγαλόχαρης Άρτας, ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: παύση των εχθροπραξιών, αναστολή διενέργειας οποιασδήποτε ανατρεπτικής δράσης προς αποκατάσταση της προ μνημονίων τάξης, άρση αναγκαστικών μέτρων επικοινωνίας και εξάλειψη κάθε επιβουλευομένης κυριαρχίας επί συγχωριανών και φίλων, και σας ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ να καταφύγετε στο Μοναστήρι της Παναγιάς της Μποτσιώτισσας στη Μεγαλόχαρη, στις 14/08 και ώρα 21.30, για να κηρύξουμε όλοι μαζί την έναρξη μιας εναλλακτικής μουσικής βραδιάς, αφιερωμένη σε ΑΥΤΟΥΣ που χάσαμε, αλλά δεν μας άφησαν ποτέ, σε ΑΥΤΟΥΣ που φωτίζουν πλέον τον πραγματικό δρόμο της ύπαρξής μας, τον ΚΟΙΝΟ.

Μια μουσική βραδιά με τους:

Σπύρο Τσόγκα – μπουζούκι

Σοφία Ζαχαρη – φωνή

Ανδρόνικο Πρετζα – ντραμς

Αλέκο Χαλιγιάννη – πλήκτρα

Σπύρο Γεωργόπουλο – φωνή

Χρυσόστομο Μπαφατάκη – κιθάρα

 

 

ΚΑΛΗ   ΕΠΑΝΑΝΤΑΜΩΣΗ!!!

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

19ης Μαρτίου 2017

 

 ΟΜΟΦΩΝΑ

 

1, 2)  Ενέκρινε η Γενική Συνέλευση τα πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς επίσης τον Οικονομικό Απολογισμό και Προϋπολογισμό απαλλάσσοντας από κάθε ευθύνη τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου .

 

3) Εξέλεξε τριμελή επιτροπή αποτελούμενη από τους: α) Κωνσταντίνο Μαρίνη, β) Παναγιώτη Ρούσσα και γ) Θεμιστοκλή Ζαγκαβιέρο, με σκοπό και αρμοδιότητα την διερεύνηση και συλλογή σχετικών αποφάσεων και εγγράφων που αφορούν τη δημιουργία Αιολικού Πάρκου, στην θέση «Γεραμπή»  καθώς επίσης τη σύγκλιση Γενικών Συνελεύσεων και ενημέρωσης των κατοίκων των Κάτων Συνοικιών και όχι μόνο.

 

4) Αποφάσισε να διαμορφωθεί ο υπάρχων Δημοτικός χώρος πέρα από το αυλάκι στη θέση Μοναστήρι, να «ισιώσει» και να κατασκευαστεί σκέπαστρο προς εξυπηρέτηση όλων των εκδηλώσεων προβαίνοντας προς το σκοπό αυτό στην αναζήτηση προσφορών και χορηγιών.

 

5) Σχετικά με τη διαμόρφωση του χώρου στάθμευσης α) να διερευνήσει το Δ.Σ. τη δυνατότητα για παραχώρηση χώρου στάθμευσης, κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων, στο χώρο κάτωθεν της στέρνας, στο λεγόμενο Περιβόλι του Παππά,  β) την επέκταση του ήδη υπάρχοντος χώρου στάθμευσης προς το βόρειό του σύνορο και γ) τη δημιουργία Η (ελικοδρόμιο) στο υπάρχων χώρο στάθμευσης.

 

6)  Αποφάσισε την πραγματοποίηση εκδρομής κατά τον μήνα Μάϊο με συνδρομή ελάχιστου ποσού των συμμετεχόντων

7) Αποφάσισε την πραγματοποίηση ξενάγησης στο μουσείο Ακρόπολης μετά τις εορτές του Πάσχα και

 

8)  Αποφάσισε την πραγματοποίηση μουσικής εκδήλωσης στις 24 Μαρτίου ημέρα Παρασκευή, σε μαγαζί στο Βοτανικό, (Ωραίος Βοτανικός, Καστοριάς αρ. 21) όπου θα συνδράμει μουσικά ο συγχωριανός μας Ευάγγελος  Μανταράκης.

Κοπή Πίτας 2017

Τιμή για εμάς η παρουσία σας στην κοπή της πίτας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12/02, και ώρα 13.00, στο ATHENS VIEW στο Γαλάτσι, Ακτημόνων 55.

Μέσα από κουβέντα, φαγητό, ποτό, μουσική και χορό, ίσως επιτέλους ξαναβρούμε τις κοινές μας ρίζες και πορείες.
Τιμή πρόσκλησης: 18ευρώ (παιδιά κάτω των 10 ετών ΔΩΡΕΑΝ και ψυχαγωγία με κλόουν).
Θα χαρούμε να βρεθούμε.

Το ΔΣ, Τόλης Χρήστος, Ανδρέας Λιάπης, Δήμητρα Τσιαμπά, Μαρία Φελέσκουρα, Κωνσταντίνος Ζούμπος, Δήμος Τσούφης και Δημήτρης Μπαφατάκης.

7 & 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2016

 

«Σε αυτόν τον κόσμο που όλο στενεύει ο καθένας μας χρειάζεται όλους τους άλλους»

Ούτε τα "σημεία" των καιρών, ούτε το ξενύχτι, η κούραση, οι βροχές, το κρύο, οι μέρες του φθινοπώρου και οι κακές γλώσσες, δεν στάθηκαν ικανές να σβήσουν το "καλοκαίρι" των ψυχών μας, όσων από εμάς βρέθηκαν για να γιορτάσουν σ’ αυτόν τον υπέροχο, από θρησκευτικής και ιστορικής άποψης, χώρο του Μοναστηριού μας, την Παναγία την Μποτσιώτισσα.

Το μόνο που κατάφερε να σβήσει η βροχή, είναι τις σπίθες εκείνες που πυροδοτούν αντιπαραθέσεις, εγωισμούς, εσωστρέφειες, ναρκισσισμούς, κακίες. Για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι η ανάγκη προσφοράς και η αγάπη για τον τόπο, την ιστορία του, τα ήθη και τα έθιμά του και την παράδοσή του, φέρνει όλους τους Μεγαλοχαρίτες  στο ίδιο τραπέζι. Μια πραγματική γιορτή για τον άνθρωπο και τον τόπο, χωρίς οποιουδήποτε είδους αποκλεισμούς.

Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά και να γιορτάσουμε κάτω απ’ τη ζεστή αγκαλιά όλων , αλλά και κάτω από ένα μόνιμο σκέπαστρο που θα εξυπηρετήσει τα επόμενα χρόνια τις ανάγκες όλων των συγχωριανών και φίλων. Είναι κάτι που φαντάζει ως επιτακτική ανάγκη και θεωρώ πως με την βοήθεια των πολλών μπορεί να επιτευχθεί εως το επόμενο πανηγύρι μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βρέθηκαν και βοήθησαν, είτε ενεργά είτε ηθικά, ακόμα και σε αυτούς που το μυαλό τους βρίσκονταν κοντά μας, με την ελπίδα του χρόνου να βρεθούμε όλοι μαζί.

 

Χρήστος Τόλης

 

 

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΉΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΊΑ «ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΩ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ ΑΡΤΑΣ»

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΉΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΊΑ

«ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΩ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ ΑΡΤΑΣ»

 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α'

 

ΑΡΘΡΘΟ 1: ΙΔΡΥΣΗ                              

 Ιδρύεται Σύλλογος στην Αθήνα, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με την επωνυμία «ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΩ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ ΑΡΤΑΣ»

Για τη σχέση του Συλλόγου με την αλλοδαπή, η επωνυμία αναγράφεται σε πιστή μετάφραση στην επίσημη γλώσσα της χώρας στην οποία απευθύνεται.

 

ΑΡΘΡΟ 2 : ΕΔΡΑ

Έδρα του σωματείου ορίζεται ο δήμος Αθηναίων και γραφεία αυτού επί της οδού Κεραμικού 23, στην Αθήνα                                  

Read more ...

You are here: Home Γενικά